Mercedes-Benz

Hedin Automotive Ninove & Zottegem.
Graag tot uw dienst.

Waarom Hedin Automotive Ninove-Zottegem ? Een greep uit onze troeven :

Wij zijn de enige erkende specialisten in de streek voor verkoop én service van alle Mercedes-Benz voertuigen, dit alles volgens de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz.

Wij bieden u het ganse gamma aan van A tot Actros, inclusief de bestelwagens.

Voor al deze voertuigen beschikken wij over gespecialiseerde verkopers per product.
Zij geven u niet alleen perfect advies over de wagen zelf maar ook over de financiering ervan en voorstel op maat voor een onderhoudscontract.

In onze showrooms kunt u alle courante modellen bewonderen.

Door ons ruime aanbod aan demowagens is een proefrit vaak heel snel gepland.

U zoekt een jonge tweedehandswagen, onze verkopers vinden die zo voor u

Door onze grote stock aan originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires kunnen wij snel het onderdeel leveren dat u zoekt. Bovendien genieten die van twee jaar waarborg.

Onze medewerkers zijn maximaal voor u ter beschikking, de naverkoopdienst is beschikbaar tot 18u en op zaterdagmorgen, de verkoopafdeling tot 19u en op zaterdag tot 17u.

Een ruim team van ervaren en permanent opgeleide, gespecialiseerde technici kent onze voertuigen door en door en zorgt met originele Mercedes-Benz apparatuur snel voor een juiste diagnose en accurate herstelling.

Indien u uw wagen bij ons laat onderhouden, verlengt u telkens weer uw Mobilo-life garantie, waarmee u ten allen tijde beroep kunt doen op de 24u-pechdienst van Mercedes-Benz.

Overtuigd?  Kom dan snel even langs bij Hedin Automotive Ninove-Zottegem.
Van harte welkom !
Het team van Hedin Automotive Ninove - Zottegem!